Dagen före Den stora Dagen..

Har nyss sett klart filmen the proposal, grymt rolig. Funderar på att snart läga mig och sova en stund, tills det är dags för playan igen. Har egentligen inte gjort ett skit idag, stranden, hem, film, å nu sova. Intressant? Inte särskilt.

Jag och Karro fick oss dock en hel del goa skratt tidigare idag, när vi skulle steka pannkakor. Jag vet inte var det var med oss, men roligt hade vi. Stekpannan poffade, pannkakorna brände, vi klagade på varandra och bråkade om vem som skulle göra vad, på en såndär barnslig nivå, så det blandades med asgarv och förbannade röster, kändes skönt.

Ni undrar klart hur det gick med jobbet?

Juste. Jag åkte dit idag, var i tid och hela baletten, det blev framflyttat och jag bestämde mig sedan för att tacka nej. Jag vill inte jobba för de små summorna när jag är på semester. Det känns som att jag behöver denna tiden för att ladda upp, ta nya krafter och sedan ta tag i min praktikplats som en helt ny människa.

Oj va poetiskt och fint det lät, inte sant? Men iallafall, han blev lite besviken, och lite stött, men det kändes som det bästa att göra just nu. Dagarna går tillräckligt fort så jag vill inte fördriva dem med att jobba och slita typ 8 timmar om dagen för en skitlön. Hade vart en sak om jag skulle stannat längre, här kan man leva på de pengarna, men det tjänar inte mkt till om man vill ta med dem någonstans.

Så, något annat nytt? har suttit och väntat på en viss Anthony ikväll, men det verkar tyvärr inte som att han dyker upp, nåja, det är en ny dag imorgon och nu tänker jag lägga mig och sova.

Sköt om er alla där hemma, i vad jag har hört, en extrem kyla, inte sant?

Puss och Kram

En utav de första kvällarna på Standen

Lovisa, Emma, Anna, Marcos, Jag, Cosi