Brunfärg och fruktnät

Det blev en liten sväng till gekås igår. Mest för att vi skulle ha nått att göra. Vi strosade runt, åt lunch och kikade på saker som vi kanske inte egentligen måste ha. Lillkillen fick ett fruktnät iallafall
Han tyckte de va hemskt spännande att de smakade gott när man man tuggade på den ena änden.
Min glada prins har sovit HYFFSAT inatt. Alltså ungefär 2 eller 3 timmar isträck mellan uppvakningarna. Det kallar jag hyffsat bra, så förstår ni ju kanske hur en jobbig natt ser ut. Vi måste se till att få ett eget rum till honom, så kan vi fortsätta sova gott medans han håller på med sina gympa pass mitt i natten. (när han inte är ledsen givetvis),.
Nåväl. Vad hittade vi mer i de stora gula huset? HÅRFÄRG! Juste. Jag bestämde mig i helgen för att jag är sjukt trött på de blonda, slitna, tråkiga blekta jävla svennehåret. Så jag köpte färg och satte i det på kvällen. mamma kom hit och hjälpte mig passa Aaron medans jag färgade. (Anthony tränade fotboll). Vi åt även omelette och så.
BROWN IS BETTER!!!!
Det jag fasade för var att de skulle bli en sån där sjukt trist kall, grönaktig färg. eller alldeles för mörkt. Men lyckades välja rätt färg (med lite hjälp av Anna), och det blev PRECIS som jag ville ha de. Vilken jäkla tur man kan ha! Varma toner, liiiite åt det röda hållet, fast mer guldigt ljusbrunt typ. NÖJD! Anthony var också väldigt nöjd med resultatet. No more blondie! :) Du mörka färg, vad jag saknat dig!