Vind och blåst

Vaknade klockan 04.15 dag... någon var visst lite missnöjd. Och bestämde sig för att somna igen klockan 6, för att sedan vakna klockan 8. Med andra ord har Aaroncito inte varit lika mycket av en ängel inatt. Men jag får nästan ALLTID sova 6, eller 7 timmarspass nu förtiden. Jag hoppas på att det ska hålla i sig!

Igår var jag, Anthony och Aaroncito ute och rastade Svante, sedan köpte vi chokladglass, kokade kaffe och fikade. MUMS! Mamma hämta upp mig och Aaron för en sväng till Katrinebergs Folkhögskola och sista delen av undervisningen i Första Hjälpen, det var väldigt bra och nyttigt. Nu har jag papper på att jag kan första hjälpen räddning! Jag vet inte hur jag skulle reagera i en allvarlig situation där nått blodigt och läskigt hänt. Jag vill tro att jag skulle vara lugn och kunna hantera det, men känns lite som att jag själv hade fått panik och vart till ingen nytta alls.

Vind och blåst ute idag. Höstrusk och löv som yr runt. Värmen åkte på i Fredags efter en riktigt kall frostnatt. Nu ska vi snart vandra upp till BVC för att väga och mäta Aaroncito. Gäller att ta på siog varma och goa kläder! Jag förvånas varje dag över hur STOR Aaron blivit. Min farmor gav honom en tröja somd et stod "stor" på, första veckan. Den var då ALLDELES för stor, och jag veta tt jag tänkte, att när han kan ha den så är han ju stor. Nu kan han ha den!