Hinner ju inte med att blogga

... tiden springer iväg, som vanligt, och det blir inte många minuter över att skriva några rader, men tänkte ta mig tid nu. Aaron och Anthony sover, så det är helt lugnt i lägenheten. Anthony jobbade halva natten så har lär sova en stund, sen är det iväg till jobbet igen klockan 18.00 ikväll. Tur att Anna har laddat ner alla avsnitt av Gossip Girl till mig, började kolla på de i veckan och har nu fastnat.

Lillen är snart 3 månader gammal, på Onsdag blir det första sprutan och på torsdag är det månadsdag. Helt otroligt. Jag njuter av varje sekund med honom! Helt fantastisk är han, tjock, gosig och underbar!

 

 

Min lille prins!

Snart bär det av till Stockholm för familjen Araya-Svensson, då blir det til att ta en LÅNG runda på stan. Har försökt lista ut hur vi ska hinna med allt vi vill på så kort tid. Vi har i en och en halv dag i staden, så kanske ska planera lite vad vi vill göra innan vi åker! Men självklart står det Lunch på Vapiano på schemat! Vi ska bo på Best Western Plus i Bromma.

Har börjat fundera lite på när vi har tid att åka til Costa Rica och hälsa på den andra hälften av familjen. Vi vill ju klart att Aaron ska lära känna sin faster, sina farbröder och sin farmor och farfar redan som liten! Dessutom börjar jag få sol, bad och våg-abstinens. Vi får helt enkelt se när pengarna rullar in, och när biljetterna är billiga :) Men har funderat lite på April, Maj, något sådant, vi får se.

Vi har också börjat leta lägenhet igen. Eller ja, inte så jätteaktivt, men vi vill ju ha ett nytt boende till våren, och det hade vart härligt med ett, eller ett par rum extra. Har hittat potentiella hem på fabo, men eftersom ett smarthuvud som jag bara vart medlem drygt ett år, så får vi nog leta på annat håll, men skadar aldrig att anmäla intresse.

Imorgon bär det av på kalas till Kusin Daniel, och på måndag ska vi ha bäbis/barnträff hos Caroline! Så bli superkul, ser fram emot det! Nu ska jag snart börja på lunchen, tror det kommer bli Chicken a la King idag, smaskens!

 

Ha det bra, Puss!