Söndag och Rent i lägenheten

Japp, tog ett tidigt och vääääldigt kort pass på gymmet innan jag åt frukost idag, sedan blev det en dusch och sedan full gång med städningen, klockan är nu närmare halv 11, och det är kliniskt rent här.. Nåja, nästan iallafall.

Idag ska jag ta en sväng till Eastern Market var det tänkt, eller vi får se vart vi hamnar någonstans. Men en tur på stan ialalfall. Underbart väder, strålande sol och flera plus grader. SKÖNT!!!! Tack Washington för det vackra vädret! Det kom lägligt. Jag hoppas det håller i sig resten av perioden här, så att Karro och Jossan slipper frysa häcken avsig när dom e vana vid 500 plusgrader och så.

För övrigt pratade jag lite med Morayo igår och vi bestämde att nästa lördag blir det eventuellt en tripp till FLY lounge, vilket skulle vara riktigt spännande, inte varit där ännu, även om vi har snackat om det hela hösten. Så om vi som inte är 21 lovar att se mogna ut, så ska det förhoppningsvis inte vara några problem, som han utryckte det!

Jag saknar min syster och det ska bli sjukt roligt att träffa henne och karro om bara några dagar. Sedan kommer Emma och lovisa, och det ska också bli helt sjuuuuukt roligt att träffa dem, aldrig vart ifrånv arandra såhär länge, så jag ser verkligen fram emot det helt sanslöst mkt!

Två intensiva sista veckor här i DC är vad det kommer det bli. Har också lovat Karro och Jossan att gå på New Moon filmen, sedan hade det varit riktigt roligt att gå på någon hockey eller basketmatch, om budgeten räcker till.

Jenifer sa igår att Karolin också kan bo här sista veckan, så det bli verkligen fullt hus här i 1206, ska bli hur roligt som helst.

Puss och Kram till er Alla!