Underbara höstdagar

Har haft helt fantastiskt fint väder den sista veckan, jätteskönt! Vi har hållt oss aktiva som vanligt! I lördags var vi inne i stan och fikade med Marie och Gabsan, väldigt trevligt! Det går alldeles för länge mellan gångerna vi ses! I söndags var Anna här och hälsade på. I måndags var vi ute och promenerade med Marike och Emma, en långpromenad på morgonkvisten. Sedan åkte vi en sväng till Gekås med lillen i bärselen, utmärkt! Inte allt för mkt folk, dock allt för mkt shoppande. Men vi behövde det. Diskmedel och som kul. Hittade även lite nytt till Aaron, han börjar ju växa ur sina första jeans nu.

Måndagen gick även åt till det absolut tråkigaste i varje månad... betala alla räkningar. FY vad det inte är roligt. I tisdags blev det som vanligt en tur till BVC för att mäta och väga. över 5 kilo vägen han nu, stora kille, och 59,5 cm lång :) gud så fort det gått! Anthony passade på att klippa håret. Och på kvällen blev det inte till stan, Cosi till skolan, och jag tog en lååångpromenad med Linda längs med Ätran i solnedgången, Falkenberg är väldigt vackert faktiskt, inte så ofta man tänker på det. När vi kom hem blev det ICAs grillade kyckling, guacamole och färsk baguette! nommnominommnomm.

Imorse var det upp tidigt och skjutsa Anthony till jobbet, sedan var det på med promenadskorna och ut i skogen tillsammans med Carolina och Elvira. Efter en väldigt bra insats i backar och bland träd förtjänade vi lite kaffe och en och anna liten kaka. Nu ska jag jobba en liten stund, och Aaron har somnat. :)

 

 

 

 

MIN UNDERBARA TJOCKIS :)