Dagens goda gärning!

Egentligen har jag gjort en massa olika goda gärningar idag, fast många av dem var till mig själv och min familj, så därför tycker jag endast att den ena goda gärningen räknas. återkommer till det alldeles strax!

Jag, anthony och Aaron har sovit ungefär ingenting i natt. Fråga oss inte varför, för ingen av oss har ett svar. Eller jo, jag och Anthony vet ju givetvis att det beror på att den lille har hållt låda i natt. Skrikit, tjutit, pratat, satt sig upp i sängen och inte kunnat komma ner igen.. och sånna bedårande saker. En morgon vaknade vi och fann lille Aaroncito sovandes med stjärten rätt upp i luften och huvudet UNDER kudden. Kändes som en onekligen speciell, och ganska obekväm sovställning.. Alla sätt är bra... Utan sömn får man som mest gjort. Aaron på strålande humör hela dagen, jag har gjort en massa matlådor till killen, bakat muffins, gjort en supergod middag, städat och dammat och bytt soppåsar, samt gått igenom en MASSA kläder...
Så till den goda gärningen. En MASSA kläder alltså, som veks ihop finfint, lades i finfina gula kassan och packades in i bilen. Blev sammanlagt ungefär 5 påsar med kläder och en med skor. Sedan åkte mamma och jag upp till nån föredetta affär uppe i fagered och lämnade in alltihop till välgörenhet. Det gör mig lycklig ända in i själen när jag vet att någon lettiska kommer gå runt i mina gamla kläder. Att sånt som man själv kallar "skit" eller aldrig använder, faktiskt håller någon varm. Där fanns även en liten loppis, så för att göra den goda gärningen godare, så köpte vi med oss två krukor och nån slags krukhängar fönster grej. Minns inte namnet på det, men finfint, kommer komma till användning.
Aaron påväg ut på äventyr!