Tack..

Efter den fina sångtexten i föregående inlägg vill jag bara säga till Alla mina klasskamrater här i washington DC, TACK! Tack för idag, för igår, och för detta året. Så mycket har hänt.. jag vet inte vart jag ska börja... Eller om det ens finns någon bra början, elelr något bra avslut.. men TACK!

I september var vi alla främlingar (inte jag och Anna då.. såklart...men resten) Vi var nyfikna på året, vi var redo att börja vårt nya liv i Washington DC, som studenter i USA... Idag tror jag att de mesta av oss är nöjda och belåtna.. Att vi är nyfikna på nästa kapitel i livet, är glada och tacksamma för vår tid tillsammans...

Idag åkte vi till Shenandoah University för sista gången innan hemfärd. Vi fick våra diplom, och åt i matsalen en sista gång. Anna höll ett helt sanslöst bra tal, och vi alla frös så vi trodde vi skulle dö.. Det har iallafall varit en trevlig dag. En dag som fick mig att inse, att på riktigt, ska jag faktiskt ska åka härifrån snart. Det är endast 10 dagar kvar nu. Om 10 dagar befinner jag mig i Costa Rica!

Ikväll ska vi hänga, kolla på Washington's Hockeylag på vår lilla TV här i 1206, och beställa hem Thaimat.. Mums!

Ha en bra dag!