Shoppingdag!

Vad gör man om man heter Amanda Svensson och precis fått lön? - Shoppar. Jag har dock hämmat mina shoppingvanor otroligt, och ännu viktigare att nämna, inget jag köper är längre till mig själv - utan till det som just nu får mitt liv att kännas fantastiskt, den lile som växer i magen. Nu är jag helt förberedd. Japp, nu får han gärna komma ut. Jag har allt vi behöver. Allt han behöver. även om besöket blev litet dyrt så var det endast bra investeringar, och jag är väldigt nöjd. Hade en utmärkt shoppingkamrat - Caroline! Vi hjälptes åt med vad vi faktiskt behöver och faktiskt INTE behöver - vilket resulterade i väldigt förståndig shopping.

Jag och Anthony spenderade Onsdagen ute på näset, där det blåste ganska friskt och solen värmde skönt. Underbar kombination. efter att jag poserat lite framför kameran med magen så förstod jag hur mkt jag växt den sista veckan. Svullnat. Inte så lite. Känns som om någon blåst upp mig, som en ballong, på bristningsgränsen. Snart smäller det!

 

 

Hade udnerbart våffelkalas med de fyras gäng i onsdagskväll också. Vi pratade skit och njöt av att vara tillsammans, de händer allt för sällan nu för tiden, men jisses vad underbar ni är, GULD värda! Två dagar till på jobbet. Jag hoppas jag ska överleva... håll tummarna för mig!