Surf-Chic?

Igår gav jag mig ut bland vågorna efter att ha spenderat hela förmiddagen att övertyga Anthony att jag kan hantera dem. Killar är egentligen lite som barn... Jag fick liksom tjata och tjata, och till sist så bytte jag teknik. Jag sa istället att jag inte alls ville lära mig surfa, gick och la mig i solen, och sa att surfing är nog inget för mig... Efter ungefär 10 minuter kom han med en bräda och en surftröja och sa till mig att förbereda mig. Moahaha, min teknik fungerade! Ibland är han alldeles för lat.

Dagen till ära fick jag för första gången prova en shortboard, alltså en "riktig" vågsurfing bräda. Självklart var den ju inte lika liten som Anthonys, men med en  7 feet och 6 inches rosa bräda och matchande rosa tröja gav jag mig ut bland vågorna, som vid det laget hade växt sig ganska stora i takt med att tidvattnet började komma in. Anthony följde skjälvklart med mig, men konstaterade för mig att han skulle "visa mig varför det inte går för mig tt surfa idag". Han fick ta en del skit från mig sen när jag fångade första vågen och stod upp, styrde till och med lite till höger och helt enkelt gav honom något att fundera på. Kom aldrig och säg att "Amanda kan inte" för då tänker jag definitivt bevisa motsatsen.

Det var så galet roligt, och jag överraskade inte bara Anthony, jag var själv väldigt stolt när jag åkte med och hörde Anthonys lyckorop efter mig! YEAY, JAG GJORDE DE. Sen blev det klart tufft att ta sig ut igen, stoooora vågor rullade in (iallafall för mig och min lite tyngre bräda), och jag fick lära mig att hantera den i vattnet och hur jag skulle ta mig ut. Väl ute igen var mina armar galet mycket tyngre än vanligt.

Lyckades efter det fånga ett par vågor till, inga lika klockrena som den första, men ändå mycket bra försök. Anthony var väldigt stolt över mig och jag var ganska stolt jag med (läs: helt galet överlycklig och genomstolt). Synd nog blev det inga bilder eftersom kameran hade fått stanna hemma. Men det komemr fler tillfällen.

Idag har det mest regnat och jag ska sätta mig ner och plugga ordentligt nu. Idag är det svårt att hitta motivationen för att läsa en genomtråkig engelsk bok om feminitet på Papua New Guinea... Men vad ska man göra?

Puss och Kram