Hembiljett??

Sitter och funderar på om jag ska boka min hembiljett i Februari... vad sägs om en och en halv vecka?? Eller kanske den 25?? Börjar sakna min familj och mina vänner alldeles för mkt för att stanna längre. Nu börjar det bli dags att röra på sig. Jag ska inte säga för mkt, det kan alltid ändras, men han kollat inte lite biljetter, och verkar inte omöjligt att en hemkomst är på ingång.

Annars mår jag fint, sitter mest i skuggan nu för tiden, man kan faktiskt få nog av extrem värme och solsken varenda dag, det är faktisktr möjligt. Efter cirka 5 månader börjar det bli tröttsamt. Ska inte säga för mycket i det här fallet heller, då jag vet att snö och slask och kyla troligtvis får mig uttråkad redan efter en timme.

Har börjat två nya kurser på distans, läser numer via Göteborgs Universitet, och det är minst sagt krångligt. Har inte ännu kommit helt in i de, och att kurslitteraturen är i princip omöjlig att få tag i gör itne det hela lättare precis.. Men men, är på rätt spår iallafall!

Fifthy lilla stackarn har fått eksem från för mkt tid på stranden så han får bo hos Familjen Hernandez tills han blivit bättre, han smörjs med kräm och ska snart få sprutor. Har på senaste tiden itne träffat på några stora odjur eller läskiga spindlar, vilket jag är otroligt nöjd med! Tusen tack för det säger jag bara! :)

Nu ska jag återgå till lite läsande, sedan ska jag ta en kopp kaffe med Cecilia.

Ha det så bra alla där hemma, Puss o Kram!