Världens bästa uppfinning...

DAMMSUGAREN!!!!! Tack tack tack tack tack och åter tack för världens bästa födelsedagspresent mamma och pappa. Nu slipper jag krypa på knä å torka golv och få ont i knäna o ryggen, Jisses va underbart roligt det var att städa i morse! Tackar för det!

Är ledig från hemtjänsten denna veckan, så passar på att njuta av det underbara vädret! Jag och Anthony var vid Gällsjön o badade igår när han kommit hem från jobbet, underbart mysigt. Efter det åkte vi hem till min mor o far och grillade. Juste ja.. vi köpte en bil också! JAPP! Gav handpenning igår, ska hämta upp den idag! Vilken pärla. Hittade en Volvo v40 T4 från -98 för ett överkomligt pris, där kommer vi ha plats med både vagnen och lillen! Oooohhh, så bra de känns!

Heeeelt underbar eftermiddag igår.

 

 

Imåndags var vi på "föräldragruppsmöte" eller föräldrarutbildning eller vad det nu kallas så fint. Fick lära mig att andas och en massa annat. Ska dit på två tillfällen till. Sen ska vi på besök på Varbergs BB också för att se hur de ser ut där. Veckorna börjar ta slut och nu är det fatkiskt bara 7 och en halv vecka kvar innan den lille är beräknad att komma till världen. Snart blir det iväg och kolla på bilbarnstol, skötbord och annat som man måste ha hemma.