Lite utflykter och annat kul

Och så var det ett tag sedan jag skrev igen. Av samma vanliga anledning, jag har helt enkelt för mycket saker att göra för att hinna med för jämnan. Nu hittade jag en lite lucka. Det är fotboll på TV, Anthony är bänkad, Aaron sover och jag känner mig i hyffsad form. I form för att skriva ett litet inlägg om ingenting för någon, men allt i hela världen för mig. 

Vår kära Aaron har vuxit och blivit stor kille. Större kille. Dricker ur sugrör, vinkar hejjhejj, klappar händerna, kryper nu ordentligt, och så vidare. Han kan vara den absolut snällaste ungen i hela världen att lägga på kvällarna. Det slår näst intill ALDRIG fel. Pyjamas, gos och mys, välling, rap och nana kudden, och så sover plutten snark snark. Pratar gör han också, om än inga ordentliga ord, så låter det väldgt likt "mamma", "titta" och "där", vilken godisbit han är! 
 
Igår var vi på utflykt i Danmark och undersökte huvudstaden på dess olika håll och kanter. Vacker stad med stort utbud. Vi hade en toppenhärlig dag, Aaron skötte sig exemplariskt och var i vanlig ordning världens goaste lillkille. Idag har jag träffad Gabriella, som jag inte sett på ÅR OCH DAR! (typ 8 månader iallafall), förhoppningsvis blir det ändring på det nu när vi ska flytta in till stan snart. Om det inte blir det, så är vi ju typ sämst i världen. Efter det åkte vi hem till Caroline och Nova med köttbullar och be bismat för lunch, och sedan promenad ner till havet, mest för att sitta och fika lite halvt huttrande. Men det var trots kylen ganska skönt och utomordentligt trevligt och mysigt, längesen vi sågs nu var det också!!!