Godmorgon

Tisdag morgon, klockan är 8.20 just nu, och jag förbereder mig inför mitt möte med min studiegrupp som börjar klockan nio. Anthony sussar bredvid mig som aldrig förr, och fifthy är ovanligt busig.

Det var ett par dagar sedan jag skrev nu, men jag har haft fullt upp med annat den senaste tiden. Lite fler äventyr, bland annat till playa el Rey. Jag och Anthony åkte dit igår och vi fick se aligatorer och annat intressant. Vi körde igenom en sjö av vatten och fick på köpet vatten i hela baksätet..! Väl framme ville regnet tvinga iväg oss igen, så visiten blev kort, men det var värt besväret.

Annars har vi spikat ihop ett bord till vårat kök, spenderat mycket tid hos familjen Araya Hernandez och varit på stranden. Blev även en visit till playa Vizan här om dagen. Mycket trevligt.

Vädret är för övrigt inge vidare, de senaste dagarna har bestått av regn, mulet och lite mer regn. Igår när jag pluggade bestämde sig strömmen för att försvinna, och det lämnade mig utan dator och lyse, vilket gjorde det svårt att studera. Men vaknade i tid idag istället och satte igång med studierna på morgonkvisten istället. För övrigt fungerar distans studier oerhört bra, jag sköter mig precis som jag ska och lyckades till och med för högsta betyg på PM nummer två också. Även här utan anmärkningar. Lite skryt tycker jag att jag har rätt till ändå.

På Fredag har jag sista uppgiften och tentan som ska göras för denna kursen, sen sätter nästa igång, Genus, Familj och Socialisation. Ska bli spännande.

Vi hörs,
Puss och Kram