Helg och så vidare

Har haft en trevlig helg, för en gångs skull gick vi ut i Lördags och drack lite öl och njöt av trevligt sällskap. Jossan kom hit vid 8 tiden och vi råpluggade till klockan 11, sedan drog vio ner till Quepos och Musik, och efter det Republik. Unde kvällen hände både det ena och det andra. Hörde pistolskott utanför lägenheten, och fick veta att det var en snubbe som sköt efter sin bror,  efter att han hade slagit deras mamma, helt galet. Efter det var det en snubbe som hade ramlat ner för berget och ambulans, brankår och polisen kom, i prioncip nedanför vår lägenhet, helt galet var det.

Igår spenderades de flesta timmarna i sängen framför Vänner och Kejon Kungen ett, två och tre tillsammans med världens största pizza och coca cola. Precis som en söndag efter utgång ska se ut!

Idag har vi varit hos Anthonys mamma och tvättat massa kläder och umgåtts, har varit jättemysigt. Anthony är nu och försöker få liv i bilen, hoppas på att den ska vara färdig idag. Jag har spenderat den senaste timmen med att prata med Anna Rebecka Bengtsson, UNDERBART att få höra hennes röst och prata om allt och inget mellan himmel och jord! Oslagbart.

Det blev ingen resa till varken Jacó eller Panama, men tiden börjar rinna ut, så snart är vi nog iväg på äventyr, tror jag!

Hoppas alla mina underbara vänner och min familj mår toppen, för det gör jag! PUSS OCH KRAM